superbusen

Skola!

Kategori: Allmänt

Idag har jag min första franskalektion. Börjar om ca 45 min. Igår irrade Martin och jag omkring på skolan för att se om nån kunde hjälpa mig med mitt lilla "jag-glömde-bort-registreringen-förra-veckan"-problem men då var Humanioraavdelningen stängd. Så nu sprang jag dit i morse och tydligen har jag inte missat nåt så jag har oroat mig heeeeeeelt i onödan (igen) :P

Sen har jag kommit underfund med hur distansundervisningen i japanska fungerar. Och tydligen ska man chatta och ha webbkameror igång 2 timmar i veckan så att man är typ om i ett klassrum. Jag har satt upp mig på måndagar mellan 18-20 och sen har man en himla massa uppgifter man ska göra resten av veckan. Hoppas att jag får skrivaren snart :P Den kommer att behövas då man ska göra uppgifterna för hand (skriva japanska tecken) men ändå lämna in dom digitalt. Vilket betyder att man ska skriva ut uppgiften, göra den för hand och sen skanna tillbaka den.

Förkylningen börjar släppa nu btw, jag låter ganska normalt nu =) Men jag har blivit attackerad av osynliga mygg. Jag har inte sett en enda liten mygga här men jag har fullt med myggbett precis överallt. Blir tokig! Men Martin gör sitt bästa för att jag inte ska klia på dom.

Nej, skola var det!