superbusen

Skola!

Kategori: Allmänt

Idag har jag min första franskalektion. Börjar om ca 45 min. Igår irrade Martin och jag omkring på skolan för att se om nån kunde hjälpa mig med mitt lilla "jag-glömde-bort-registreringen-förra-veckan"-problem men då var Humanioraavdelningen stängd. Så nu sprang jag dit i morse och tydligen har jag inte missat nåt så jag har oroat mig heeeeeeelt i onödan (igen) :P

Sen har jag kommit underfund med hur distansundervisningen i japanska fungerar. Och tydligen ska man chatta och ha webbkameror igång 2 timmar i veckan så att man är typ om i ett klassrum. Jag har satt upp mig på måndagar mellan 18-20 och sen har man en himla massa uppgifter man ska göra resten av veckan. Hoppas att jag får skrivaren snart :P Den kommer att behövas då man ska göra uppgifterna för hand (skriva japanska tecken) men ändå lämna in dom digitalt. Vilket betyder att man ska skriva ut uppgiften, göra den för hand och sen skanna tillbaka den.

Förkylningen börjar släppa nu btw, jag låter ganska normalt nu =) Men jag har blivit attackerad av osynliga mygg. Jag har inte sett en enda liten mygga här men jag har fullt med myggbett precis överallt. Blir tokig! Men Martin gör sitt bästa för att jag inte ska klia på dom.

Nej, skola var det!

Förkyld! Nu? Vill inte..

Kategori: Allmänt

Först och främst så ska jag säga att jag blev av med hästarna i måndags så nu är dom borta. Jag hoppas att dom blir väl omhändertagna och att dom kommer att hålla sig friska och krya.

Sen har jag blitt förkyld så jag har stannat hemma från jobbet i hela två dagar. Detta är inte alls bra! Men jag hör hemma i soffan just nu framför dumburken och jag skulle vilja se den gäst som ville ta emot nycklar och kartor från mig.

"Här är.. *atjoooo!* .. din nyckel. *atjooo!* och här är en karta.. *atjooooo* .. över området *snörvel* .. oj! nu nös jag ner hela kartan. *snörvel* Här är en ny.. *atjoooo!*"

Nej tack!

Men jag har börjat packa lite så smått iaf. Endast tre dagar kvar nu =D

En vecka kvar..

Kategori: Allmänt

Om exakt en vecka har jag åkt till Halmstad och myser nog med Martin vid det här laget! Men just nu är det dags att ta en till dust med stallet. Allt ska rensas ur osv innan jag flyttar. (Kusin har fått min häst Lillen och en till pålle) så här kommer att bli djurfritt. Dessutom har kusin tagit ALLA andra saker; från minsta lilla hovkrats till grepar och krubbor,sadelhängare,krokar, sadlar och träns. Tillomed hårfönen jag brukade tina upp vattnet i kranen med på vintrarna XD Det är ju sorgligt men såklart otroligt skönt att nån vill ta han om Lillen åt mig. Jag kan ju verkligen inte ta med honom och det är inte kul för någon att han bara går här hemma, stackaren.


I höstas eller våras.. Nån gång då det var riktigt lerigt!

Sen ska jag iaf sova riktigt gott för imorgon är det sista tidiga passet på jobbet! Ska bli superskönt. Det är inte hälsosamt för mig att gå upp minsta lilla minut innan 6, ska jag be att få tala om! Igår var jag heeeeeeelt övertygad om att det var oktober...