superbusen

Falkenberg

Kategori: Foto

Hej i kylan!

Kom med tåget hit till Falkenberg i går eftermiddag, fick köttfärslimpa och sen slocknade jag som ett ljus. Det var inga problem med resan, tåget gick 15 min senare än det skulle men det lyckades dom faktiskt köra ikapp!

Imorgon är det nyår. Och vår lilla middag verkar ha blivit en stor fest istället. Det tycker jag inte riktigt om, om vi säger så. Men nu är det inte mycket att göra åt det. Le och vinka-tillfälle skulle jag tro..

Jag tänkte ta en titt på fotona vi tog hemma på Gotland så mailar jag hem dom sen.Hoppas alla får en bra nyårsafton! GOTT NYTT ÅR!

Gotland

Kategori: Allmänt

Tillbaka på Gotland efter timmar och åter timmar av försenade tåg och ombokningar av det ena och det andra. Det är snökaos gott folk! Jag kommer inte att blogga under julen så GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Julmarknaden

Kategori: Foto

Ja igår var ju vi på julmarknad. Förutom att det var svinigt kallt och att vi lyckades virra bort oss en sekund bland spårvagnarna så var det otroligt mysigt! Vilken stämning!


Lysen överallt!

Först när vi kom till Göteborg åt vi på Subway och sen när vi skulle till själva Liseberg åkte vi först åt fel håll och lite så men vi kom fram tillslut. Jag tog en massa bilder till att börja med men hu vad kallt det var om fingrarna! Sen började det snöa och då hade jag ingen lust att ta fram kameran igen..Jag vet inte hur mycket vi spelade bort på alla chokladhjul.. Men alla gick ju runt med gigantiska chokladkakor och chipspåsar! Men vi vann inget...


Jag hade gärna åkt skridskor men vi hade lite ont om tid..

Vi vandrade omkring och tittade på allt och alla och blev det olidligt kallt kunde man gå upp i Designtorget (låg inomhus) och tina fossingarna och samtidigt kolla in det senaste inom smycken och köksinredning. Tyckte man att det blev för varmt så serverade dom glass (!?)

Kvällen avslutades med 8 minimunkar (som vi delade lika på ifall nån undrar eller får för sig nåt) och varsin klubba från Gränna!

Ska man hit igen får man nog klä sig lite varmare. (Nog för att jag hade dubbla strumpor men Converse är INTE att rekommendera..) Man vandrar ju trots allt omkring i flera timmar i kylan. (-10 grader var det faktiskt igårkväll)

Nu ska vi mumsa på kanelgifflar! Natti natti!