superbusen

Ensam

Kategori: Allmänt

tycker att Martin kan komma hem snart..  Glad att jag har katterna iaf!


På jaktPratade med Gigi lite snabbt idag på Skype. Saknar dej!! O alla andra i Florens! Men jag saknar inte att leva på mindre än 500kr/mån, mitt iskalla rum eller knasiga hyresvärdinnan.. Dessutom hade jag väl inte gillat lektionerna den här terminen så överdrivet mycket. Dom jobbar med 3D och animationer nuförtiden och ritar inte ett streck :D .. inte för att jag gör det nu heller.. däremot har jag skrivit så mycket att det känns som att fingrarna ska ramla av så fort jag försöker hålla i en penna. Och jag har ännu 10 sidor kvar att gå igenom vilket tar cirkus en timme. Mer Coca Cola!

Back to..

Kategori: Mat och bak

TIME MANAGEMENT!

Jag var så duktig att jag gick upp halv 8 idag för att plugga. Men efter lite fundering så kom jag på att klockan egentligen var halv 9 efter som det var byte till vintertid inatt. Jag har iallafall varit igång sen 9-tiden kan vi säga. Tenta i övermorgon kl.9!!

När jag pluggar behöver jag mycket socker. Jag går på turbofart efter choklad+ coca cola så därför satt jag och mumsade på Ballerina Kladdkaka och cola och pluggade fram till 10-tiden igår cirkus. Och då blev det belööööning:


Vaniljglass varvat med skivad banan, krossade ballerinakex samt chokladsås-- MUMS!

Knäpp? Vem? Jag? Får se hur normal du är efter en veckas konstant pluggande...!

Vad var klockan sa du?!

Kategori: AllmäntHerregud! Klockan är 5 över 3 och jag har inte ens BÖRJAT plugga!! Jag kommer att kugga tentan så hårt att dom säkert kastar ut mig med huvudet före från högskolan för att jag är den första eleven nånsin att få minuspoäng på en tenta.
Jag får sätta igång nu medsamma!

...

Först måste jag väl berätta vad tusan jag har gjort idag då om jag nu inte har pluggat? Jo, jag följde Martin ner till tåget (hans far och syster ska firas imorgon-- dom fyller båda år i början av november) och sen gick jag och letade efter nånting med laser som kan vara kul för katterna att leka med (men förgäves) och sen avslutade jag med att köpa mat till mig och katterna (egentligen kan man hämta kattmat från katthemmet men det är så satans tungt och bära den långa biten hem) och sen efter en lång promenad och kånkande på ca 12kg från affären var jag så hungrig att jag skakade. Men nu är det plugg!

Jag kommer inte att åka till Falkenberg imorgon.. Martin och hans föräldrar (påstår han) blir lite ledsna över det och jag vet att man bara fyller en gång om året men jag måste plugga =( Jag har inte tid att förlora en hel dag, speciellt inte efter att ha förlorat en halv! Tro mig, jag hade åkt om jag kunde (jag missar ju tårta!!!!) men men...

Stora kramar till alla så hörs vi imorrn!