superbusen

Valborg

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Jag hade full rulle här igår och sen gick vi på bio och såg Sucker Punch (Martin släpade dit mig och som jag misstänkte så var den riktigt kass)

Klockan 2 ska vi iväg till Valborgsfirande. Tidigt, jag vet. När jag tackade ja till erbjudandet så var det bara grillning som stod på kartan och sen kommer Martin och säger att vi drar igång vid 2 med lekar och sånt. Hade det inte vart för att jag har en uppsats som ska in i morrn så hade det väl vart lite kul men just nu skriker min plugghästiga halva av hjärnan att det är ett fruktansvärt slöseri med tid. Hoppas att jag glömmer allt om uppsatsen så att  det blir kul ändå.

Hoppas också att alla därhemma får en trevlig Valborg! Hörs imorrn!

11. Varför började jag blogga?

Kategori: Listan

Jag började blogga för lite mer än ett år sen när jag hade gått halva mitt år i Italien. Jag hade vart hemma över julen och märkte att det inte var så många som visste vad jag egentligen gjorde och det kändes som att ingen riktigt förstod hur jag hade det. Därför startade jag bloggen inför den andra terminen, så att mina nära visste vad jag hade för mig.

När terminen var slut raderade jag bloggen och sen satte jag igång den här bloggen nu när jag flyttade till Halmstad, av samma anledning som den förra.

Där har ni varför.I tigerns tecken

Kategori: Works in progress

Går långsamt framåt

 

Fick reda på att jag är född i tigerns tecken idag på lektionen. Vår lärare har bott i Japan i 4-5 år och tyckte att vi kunde döda den sista halvtimmen med att ta reda på vad vi alla hade för kinesiska stjärnecken. Det är lite skrämmande att jag är född i tigerns tecken under hästens år...

 

Min första tatuering från 2008, kanjitecknet betyder just TIGER

 

Nu har Willys öppnat i andra änden av vägen så vi ska dit och handla sen. Skönt att dom har öppnat igen för som det har vart nu måste jag gå aplångt för att hämta ut paket, men från och med nu är det typ 200m!