superbusen

Juluppehåll

Kategori: Allmänt

Hej alla!

Nu går jag på jullov från bloggen. Imorgon åker jag återigen hem till Gotland och stannar där tills den 30e (tror jag att det var?) och sen firas nyår i Falkenbergstrakten och jag vet inte när jag kommer hem till Halmstad riktigt.. Men det märker ni!

God Jul önskar jag er alla! Och ett gott nytt år! Ses snart!Årets första julklapp!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Igår bytte Martin och jag julklappar! Han fick två t-shirtar och jag fick ett set med vattenlösliga oljefärger (jag har funderat på att köpa det i evigheter)

 

 

Jag testade dom också med "dry brush- teknik" men det såg så hemskt ut så det får jag träna mer på innan jag lägger upp några bilder för världen att se :P

 

Nu måste jag betala månadens räkningar och sen ikväll ska vi se skräckis med några kompisar. (Gillar egentligen inte skräckisar.. får hoppas att det inte är alltför mycket inälvor med..)

Trötta ögon

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag har suttit vid datorn lite för mycket på senaste. Ögonen svider ordentligt. Men vad gör man om man inte ska använda ögonen?? Jag kan inte rita, läsa, brodera eller sitta vid datorn och jag är lite för fattig för att typ baka. Det skulle isåfall vara att gå en promenad. Fast det är inte heler särskilt lockande i regnet och blåsten... Hjälp mig!

Gammal bild ur arkivet