superbusen

Dagens läge

Kategori: Allmänt

Har precis skissat klart på lite commissions till illustrationer och t-shirtar. Och broderat såklart. Nu ska vi ta och slänga i oss nåt ätbart och sen blir det plugg..

Såhär sitter jag och skissar

 

Mysigaste pläden, virkad av momma

Tiger Broderi: Macro

Kategori: Foto

Jag tog lite macrobilder på mitt tiger- broderi!

 

 

 

Inte mycket kvar nu!

 

 

Herregud!

Kategori: Allmänt

Hur svårt får det vara?

Jag har en uppsats som ska in på fredag och jag har skrivit ungefär två ord. Av tusen.. Så imorse tänkte jag att nu ska jag sitta hela dagen med den och INGET ANNAT! Fast.. jag har ju inte så mycket på broderiet kvar.

Och VIPS så försvann ca 2 timmar.

Nej, nu måste jag börja skriva. Men jag har ju inte kollat vad som händer i världen. Klick, klick, klick, och ja juste! Jag skulle ju boka hotell. Fan vad dyrt. Undrar vilket jag ska ta. Måste nog prata med Gigi. Skype-ar med henne ett bra tag.

Och VIPS så försvann typ 4 timmar.

Nu! Nu, måste jag skriva. PLING! Sms. Jaha, mitt paket till Martin har kommit. Spring iväg och hämta. Slå in paketet lite fint och leka lite.

Och VIPS så försvann en timme till.

Okay. Nu jävlar. Öppna nytt dokument. En rubrik. Ett halvt ord. Martin kommer hem och ska öppna sin present! Så kul. Sen blev det mat och diverse tv-tittande och nu var vi här igen.. Klockan är 9 på kvällen. Jag gick upp 9 i morse... 12 timmar som jag kunde ha lagt på den här uppsatsen.. Vad är det för fel på mig??