superbusen

I solsken för en dag

Kategori: Foto

Dom här bilderna tog vi i lördags. Efter att vi fotat klart isen så började allting röra på sig och ganska snabbt var isen borta!

 

En frusen Nissan

 

 

 

 

En glimt av helgen

Kategori: Mat och bak

Halloj!

Idag har varit en händelserik dag men vi börjar med helgen. Fredagen var lugn med god middag, sen på lördagen bakade jag dumle- och daimmuffins och gick hem till Alicia och såg Melodifestivalen (heja Dynazty!) och i går var Martin i Falkenberg så jag bakade kladdkaka och såg på Gossip Girl.

Fredagsmiddag med svamrisotto och kyckling!

 

Idag då? Jo, först ritade jag på .. nåt. Det får vara hemligt sålänge. Jag tror inte att dom läser min blogg men OM dom gör det så förstör det en hel del. (Därav bristen på teckningar i bloggen just nu.. sorry) Sen gick jag och Alicia och .. håll i hatten nu... SIMMADE! Jag har inte simmat på hur länge som helst, jag menar, jag fick tillomed gå och köpa baddräkt innan! Det var jobbigt men jag måste medge att det är skönt att röra på sig lite ;P

 

Det var allt för mig. Senare kommer ett fotoinlägg!

Nu har dom kul

Kategori: Allmänt

Idag fick jag ett kuvert på posten. Det var tomt.

 

 

Det var från Dragon's Den, alltså det folk som stod bakom spelkorten jag designade för ett år sen och som aldrig blev av, det var prat om ersättning men det blev aldrig nån. Och nu skickar dom ett tomt kuvert till mig?? Vad menas?

Gårdagen i Helsingborg

Kategori: Allmänt

Hej!

Igår var jag på intervju hos Evil Twins Tattoo. Efter det fick jag sitta och göra ritprov i ca 4 timmar. Jag skulle rita av en gammal rynkig gubbe och sen skulle jag rita en drake. Jag hoppas att det gick bra. Det var verkligen inspirerande att vara där! Tyvärr glömde jag att fota draken.. :(

Sen åkte jag hem och somnade bums.

Nu ska jag ta tag i Concept Art kursen, diska och sen rita! Ha en bra fredag allihop!

Pengar!

Kategori: Allmänt

Jag trodde verkligen inte att jag skulle få några pengar från CSN för kursen som jag pluggar nu. Jag hoppade ju av min förra kurs och hade inte tillräckligt med poäng fick jag höra först. Men nu får jag pengar ändå! Så himla skönt!

Jag kan betala hyran, mat och jag kan tillomed köpa mig ett par nya jeans (jag har fler trasiga än hela just nu..)

UNDERBART!

Mina favoriter från Criminal Damage..

Vill du ha Remby PLUS?

Kategori: Allmänt

Remby är ett jättesmidigt verktyg för alla som bloggar! Du kan göra vidoes, screeenshots och spara bilder direkt till Remby's sida och där skapa "books" i stil med den här:

Remby erbjuder nu ett PLUS- konto åt fem bloggare! Kommentera det här inlägget och ange din emailadress i adressfältet så skickar jag länken du behöver för att skapa ditt Remby PLUS- konto! PLUS- kontot varar till dec 2013. Först till kvarn gäller!

Drakar

Kategori: Allmänt

Hej!

På torsdag ska jag på intervju och göra rittester. (Hjälp!) Jag är väldigt nervös över rittestet och har försökt att tjuvträna lite (trots att jag inte har den minsta aning om vad jag kommer att få rita).

Jag har i princip aldrig ritat drakar så det är det jag har "tränat" på. Utan referenser!

Prop Assignment KLAR!

Kategori: Digitalt

Fy fan! Huvudet värker, ögonen svider, handen värker, armbågen har skavsår (?!) efter att jag stödjat huvudet i armen. MEN JAG ÄR KLAR!

Photoshop CS4

 

Jag gör alltså den här pistolen till min kurs i Concept Art, deadline är om ca 5 timmar och jag trodde ett tag att jag inte skulle hinna!

 

Jag förlorade en hel del tid först igår när Martin kom hem och var orolig för sin hjärtklappning (ingen fara säger doktorn) och idag när stackars lilla kissekatten spyr upp mask efter mask. Jag har avmaskat henne nu så hoppas hon får behålla maten snart. Det var min fredag det. Nu ska jag lägga mig och glo på Gossip Girl.

 

Vad gör ni idag?

Prop Assignment WIP

Kategori: Works in progress

Här är en lite kik på vad jag pysslar med idag:Jag gör ett vapen till min kurs i Concept Art. Det här är i princip bara början. Min skiss ser ut såhär:

.. så det ska ju på en massvis med andra saker. Det här tar bara sån himla tid för mig! Att måla traditionellt går ju tusen gånger fortare! Hoppas att jag vänjer mig fort. Den här ska lämnas in imorrn..

En trerätters för två

Kategori: Mat och bak

Martin och jag bestämde oss för att fira alla hjärtans dag med en trerätters middag såhär mitt i veckan. Det var hur mysigt som helst. Vi tänkte se The Bodyguard också men det fick bli någon annan dag. Martin har inte riktigt vant sig vid att gå upp så tidigt på mornarna ännu så han är väldigt trött på kvällarna..

Här visar jag vår middag! Klicka på pilarna för att bläddra.