superbusen

I solsken för en dag

Kategori: Foto

Dom här bilderna tog vi i lördags. Efter att vi fotat klart isen så började allting röra på sig och ganska snabbt var isen borta!

 

En frusen Nissan

 

 

 

 

En glimt av helgen

Kategori: Mat och bak

Halloj!

Idag har varit en händelserik dag men vi börjar med helgen. Fredagen var lugn med god middag, sen på lördagen bakade jag dumle- och daimmuffins och gick hem till Alicia och såg Melodifestivalen (heja Dynazty!) och i går var Martin i Falkenberg så jag bakade kladdkaka och såg på Gossip Girl.

Fredagsmiddag med svamrisotto och kyckling!

 

Idag då? Jo, först ritade jag på .. nåt. Det får vara hemligt sålänge. Jag tror inte att dom läser min blogg men OM dom gör det så förstör det en hel del. (Därav bristen på teckningar i bloggen just nu.. sorry) Sen gick jag och Alicia och .. håll i hatten nu... SIMMADE! Jag har inte simmat på hur länge som helst, jag menar, jag fick tillomed gå och köpa baddräkt innan! Det var jobbigt men jag måste medge att det är skönt att röra på sig lite ;P

 

Det var allt för mig. Senare kommer ett fotoinlägg!

Nu har dom kul

Kategori: Allmänt

Idag fick jag ett kuvert på posten. Det var tomt.

 

 

Det var från Dragon's Den, alltså det folk som stod bakom spelkorten jag designade för ett år sen och som aldrig blev av, det var prat om ersättning men det blev aldrig nån. Och nu skickar dom ett tomt kuvert till mig?? Vad menas?