superbusen

En dag vid skrivbordet

Kategori: Works in progress

Jag tog precis en liten paus ifrån ritandet men nu ska jag sätta igång igen. Min kompis Alicia vill ha en tatuering med en japansk trädgård, så det är det jag håller på med nu.

Jag har tejpat ihop två papper för ett A3 räckte inte till..

 

Mina favoritsudd

 

Jag tejpade ihop mina älskade SkullCandy-lurar för snart 2 år sen-- dom håller fortfarande!

 

Martin var på intervju idag och ska få komma på en andra intervju inom en snar framtid. Han har en annan andra intervju i övermorgon. Hoppas att han får jobb snart!

Förändring

Kategori: Allmänt

Goddagens!

Martin och jag har städdag på söndagar och nu när vi ändå var igång med att kasta upp grejer på vinden så bestämde vi oss för att kasta upp pianot (som vi ändå knappt spelar på) och trycka in mitt skrivbord! Nu står mitt skrivbord inne i Martins lägenhet, och jag slipper då sitta med ritplatta och dator i sängen. Så skönt!

Såhär nånting ser det ut..

 

 

Och så måste jag berätta en annan sak! Idag fick jag mail från Evil Twins Tattoo, och dom gillar mina teckningar och kommer att skicka lite förslag på hur en ev lärlingstid hos dom kan se ut. Så spännande! Kan knappt sitta still! Såklart vill jag inte ta ut nånting i förväg men allting har gått käpprätt åt helvete på senaste så såna här nyheter är helt otroligt just nu.

Första digitala målningen!

Kategori: Digitalt

Här kommer min första digitala målning! Den här är alltså målad direkt i datorn och jag har skapat den med hjälp av min ritplatta. Det här är till en övning för min Concept Art- kurs, där vi skulle använda oss utav akvarellpenslar.

Photoshop CS5

 

Nu vet jag inte riktigt om jag vill påstå att det här ser ut som akvarell men nog är jag på god väg alltid?