superbusen

Blogg: UPPEHÅLL!

Kategori: Allmänt

Jag åker som sagt till Gotland på söndag och jag kommer att göra ett uppehåll under den tiden. Jag kommer antagligen att åka tillbaka till Halmstad i mitten på augusti nånting.

Istället kommer jag att uppdatera på streamzoo: http://streamzoo.com/user/Superbusen/ för er som är intresserade. (Jag kan inte ha Instagram på min mobil.. ) Jag kommer nog främst lägga upp skisser( och bilder på momma och moffas hund, Snuffie :D)

He en jättebra sommar allihopa och så hörs vi i höst!

3 år

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag har inte vart hemma så mycket den här veckan så därför har bloggen fått lida lite. Men här kommer en uppdatering som heter duga!

Först och främst, idag firar jag och Martin 3 årsdag! Vi kommer att ha en mumsig middag hemma med efterrätt och grejer.

Sen får jag väl ta och berätta vad jag har gjort i veckan.. Ja, i onsdags var grabbarna och spelade golf i Falkenberg. Alicia och jag snodde bilen och åkte till Varberg. Det såg ut såhär nånting:

Vi avlsutade med pizza i Falkenberg. Sen i torsdags och fredags var vi bara hemma och såg film och lite sådär. Vi svängde ihop en plåt med kycklinggratinerade nachos:
I lördags gick vi runt på stan. Och i söndags åkte vi till Danmark lite sådär hastigt och lustigt-- det var jättemysigt och sen såg vi film hemma hos Alicia och Henke.
Jag i Danmark


Och igår var det förstås fotbollsmatch. Alicia och jag gick en runda på stan och fikade och sen åkte vi hem till Henke och Alicia och åt plockmat och kollade på matcherna England- Frankrike och Sverige- Ukraina.

Gotland 24 jun

Kategori: Allmänt

Jag har bokat flygbiljett till mig och Julia. Den 24e juni åker vi till Gotland! Jag har aldrig flugit med en katt förr (och jag gissar på att Julia aldrig flugit heller..) så det här blir spännande.