superbusen

Apan

Kategori: Allmänt, Works in progress

Här kommer lite Instagram- bilder på apan jag håller på med nu. Jag började ju sent i förra året men inte haft inspirationen. Nu kom den, så nu kör vi! 

 
 
 

Fotobomb: Crashdïet

Kategori: Foto

Martin och jag var och såg Crashdïet när dom spelade på Göteborgs Kulturkalas i lördags! Jag tog 746 bilder, ungefär hälften var suddiga, och jag har suttit här på eftermiddagen och redigerat. 

 

Det här är första konserten jag fotar med systemkamera. Det var lite trixigt i början men sen gick det bra! Önskar att jag var lite längre dock.. Då hade jag sluppit alla bakhuvuden. 
 
 
 
 

Gigi och Göteborg

Kategori: Allmänt

Hej hej! 

Kom hem för någon timme sen från Göteborg. Jag släppte av Gigi på flygplatsen. Vi har haft så himla kul! Hon kom i fredags, vi checkade in på hotellet i Göteborg och spenderade dagen med sightseeing och Liseberg. På lördagen åt vi mumsig hotellfrukost, gick på konstmuseumet och sen åkte vi hem till Halmstad. Här slappade vi med smörgåstårta och film. Igår tog vi en välförtjänt sovmorgon och sen såg vi en till film, och sen åt vi middag på Laxbutiken. Riktigt mumsigt! Och nu är hon borta igen...  :(