superbusen

Torsdagstema: Typografi

Kategori: Målningar- Bläck


Min tokning av veckans torsdagstema. Texten kommer från en av Crashdïets nya låtar, Change the World.

Det här är bara andra gången jag försöker mig på en snirklig text så jag är väl inte jättenöjd.. Men är det inte liiite bättre än mitt första försök? 

"Retro- look" Retuschering

Kategori: Allmänt, Foto, Fotomanipulationer

Äntligen kom jag upp någorlunda i tid! Gick upp vid 9- tiden och då ligger jag alltid och läser en bra stund innan jag går upp (så varmt och skönt i sängen ju..) Sen var egentligen tanken att jag skulle knåpa ihop ett personligt brev till mitt CV såhär på morgonkvisten, men jag fastnade i Photoshop..
 

Lite kul att fixa retro looken själv och inte bara kasta på ett filter från Instagram. Här har jag, förutom min vanliga retuschering, använt curves, lens flares och målat lite. 

Nej, söka jobb var det ja..

Broderat klart!

Kategori: Allmänt, Teckningar- Övrigt

ÄNTLIGEN! Det har "bara" tagit två år och nu är den äntligen klar. Min fina tiger är klar! 

 

Jag började alltså på den här runt julen 2010. Jag broderade flitigt i ett års tid och hade inte särskilt mycket kvar när trådarna tog slut (bl.a den blå till vattnet) och det tog nästan ett år innan jag beställde mer. Jag blev så trött och frustrerad på att trådarna tog slut att jag tappade motivationen helt. Det är konstigt att trådarna tog slut ,faktiskt, för jag fäster med så lite tråd som möjligt och planerar väldigt nogrannt när jag broderar. Iallafall så hittade jag de beställda trådarna nu för en vecka sen och 5 timmar senare är den klar! Helt underbart!