superbusen

Lady in Brown

Kategori: Allmänt, Teckningar- Akvarellpennor

 
Det var ganska längesen som jag började på den här mitt i natten. Igår hade jag en stund över så jag fick klart den. Alltid lika jobbigt när det ligger ofärdiga teckningar och väntar på mig.. 
 
Jag är snart klar med uppgift 2 till kursen också! Jag var lite orolig där att jag skulle hamna på efterkälken men jag ligger fortfarande före planeringen vilket är jätteskönt! Så idag ska jag ta och sy lite grejer som jag har på hög. Lite som ska sys in och sånt där. Martin har halvdag idag och ska iväg på golf med en kompis. I sina nya fina golfskor. 
 

SCI-FI

Kategori: Allmänt

 
Vad är en science fiction- mässa utan R2D2? Haha! Ja, det var så att Martin drog med mig på en sci-fi-mässa i Göteborg igår. Jag tycker inte att sånt är så jätteskoj. Jag älskar ju Star Wars men jag nöjer mig med att se filmerna. Jag behöver inget plastigt lasersvärd, actionfigurer eller lego dödsstjärnor. För det är det som finns på mässorna. Samlarobjekt. Men vi fick iallafall med oss den nya Hobbit- filmen på BluRay!
 
 

Fotorunda med Martin

Kategori: Allmänt, Foto

Igår var det superfint väder så vi tog våra kameror och bilen och åkte ut till ett naturreservat på fotorunda. Det var så varmt att vi inte behövde jackor! 
 
 
 
Imorgon är det min första dagen på jobbet. Jag är lätt nervös, men inte så farligt. Jag träffade cheferna i torsdags och dom verkar vara mycket hyggliga. Jag kommer att jobba mellan 8- 16.30. Martin har jobbat 7- 16 några veckor nu men han har flex och ska ändra så att vi har exakt samma tider. Det blir toppen!