superbusen

Stökigt skrivbord

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit tag i mitt stökiga skrivbord! Jag köpte en liten minibyrå att lägga alla småsaker i (sudd, pennvässare, tejp och annat småkrafs) och jag bytte ut pastasås-burkarna till gamla konservburkar att ha pennor och penslar i. Mycket finare!

     |
     V
 
 
 
 
 
 

Ny design på bloggen

Kategori: Allmänt

Jag har ändrat om lite här i bloggen, som ni kanske ser. Det här är ett färdigt tema som man kan välja om man inte vill krångla med att göra en egen design. Tycker den är helt okay. 


Redigerar bilder

Kategori: Foto

Hej hopp!

Här är det lite tyst nuförtiden. Jag hostar fortfarande på nätterna vilket påverkar sömnintaget och jag är allmönt trött och hängig och jag har vridit om dygnet fram och tillbaka. Inte bra. Hoppas att hostan försvinner snart. Jag har hostat nu i.. 3 veckor. 

Utöver det mår vi bra. Martin har en jobbintervju nästa vecka, han fick komma på en andra intervju hos dom han pratade med strax innan jul. Själv håller jag på med fotoalbum för 2013. Jag gör ett för varje år men förra året var jag riktigt urusel på att redigera fotona, så det får jag sitta och göra nu istället. Hurra! Jag har hittat många kort jag glömt bort, tex dom här på fölungarna i somras: 


 
 
 
 
 
Jag ska försöka kika in här lite oftare. Ses snart!