superbusen

Lite kaos

Kategori: Allmänt

Hej hej!
 
Idag skulle egentligen vara första dagen på jobbet som jag går själv. Men jag ska byta mitt kvällschema mot ett dagschema och då betyder det att jag ska gå bredvid två dagar till, onsdag och torsdag 7-16. Jag har inte fått schemat än men det ska vara på väg. 
 
Jag vill inte skriva om det i bloggen men det har varit en del missförstånd och jag hoppas att det är löst nu. 
 
Annars har det varit en slö helg. Martin har varit trött och sovit mycket pga sin allergi men vi åkte iväg till stranden igår i alla fall och det var skönt. 
 
Här är en bild på Romeo när han skulle vara med och hjälpa mig måla:
 
 

Haft en supermysig helg!

Kategori: Allmänt

Wow, vilken helg! Martin och jag har bara tagit det lugnt, vi sov på Pio Country Club en natt och åt 3 rättersmiddag och så fick vi en dunderfrukost på söndagen. Wow. Bara wow. Vi tog inga bilder för att bara kunna njuta av upplevelsen. 
 
Stället var så himla mysigt! Vi fick bo i ett rum som kallades New York, och det var stylat med amerikanska flaggor. Badrummet var jättestort med TVÅ takduschar. Ett stort plus var att det inte fanns TV men dom hade ställt in en stor iMac istället så att man kunde se på YouTube och Netflix. (Det gick att se TV på den med men det gjorde vi inte)
 
Maten var helt gudomlig. Jag har aldrig ätit sån god mat. Först fick vi sparrissoppa och en skiva surdegsbröd (smöret låg på en sten och sedan hade dom strött svart salt på-- såg riktigt häftigt ut) som aptitretare, sen lax till förrätt, grilltallrik (entrecote och chorizo med stompad färskpotatis och sötpotatispure) till varmrätt och det avslutades med dolche de leche, glass och marinerade jordgubbar. Namnam!!
 
Frukosten var det absolut bästa. Vi fick sitta i en stor mysig soffa och sen hade dom dukat fram allt man kan önska sig på bordet. Så det var som en stor fruksotbuffè fast direkt på bordet kan man säga. Müsli, nötter, yoghurt, skinka, korv, ost, melon, mozzarella med basilika, leverpastej (såg ut som en stor fyrkantig köttbulle) inlagd gurka och till det fick vi en stooor kopp kaffe. Vi fick också ett glas juice, men citron och morotsjuice var inget vidare i min mening men Martin gillade det. 
 
Det blev hemskt mycket (och rörig) text. Hoppas det är någorlunda begripligt. 

Sista utbildningsdagen

Kategori: Allmänt

Jag ska på min sista utbildningsdag kl 1, det är förflyttningsutbildningen. Imorgon ska jag skriva prov på medicinering, jag måste få godkänt på det för att få dela ut medicin. Jag tror inte att det är så svårt, den enda medicinen jag ska ha koll på är Waran och den har jag redan koll på. Det ska nog gå bra!
 
På lördag ska Martin och jag bo på hotell över natten. Vi firar 5 år tillsammans den 12:e juni (det var fullbokat helgen efter det så vi fick ta helgen före), på ett jättemysigt ställe inte så långt härifrån. Dom har resturang och vinkällare så vi ska äta och sova riktigt gott! 
 
piocountryclub.com