superbusen

Haft en supermysig helg!

Kategori: Allmänt

Wow, vilken helg! Martin och jag har bara tagit det lugnt, vi sov på Pio Country Club en natt och åt 3 rättersmiddag och så fick vi en dunderfrukost på söndagen. Wow. Bara wow. Vi tog inga bilder för att bara kunna njuta av upplevelsen. 
 
Stället var så himla mysigt! Vi fick bo i ett rum som kallades New York, och det var stylat med amerikanska flaggor. Badrummet var jättestort med TVÅ takduschar. Ett stort plus var att det inte fanns TV men dom hade ställt in en stor iMac istället så att man kunde se på YouTube och Netflix. (Det gick att se TV på den med men det gjorde vi inte)
 
Maten var helt gudomlig. Jag har aldrig ätit sån god mat. Först fick vi sparrissoppa och en skiva surdegsbröd (smöret låg på en sten och sedan hade dom strött svart salt på-- såg riktigt häftigt ut) som aptitretare, sen lax till förrätt, grilltallrik (entrecote och chorizo med stompad färskpotatis och sötpotatispure) till varmrätt och det avslutades med dolche de leche, glass och marinerade jordgubbar. Namnam!!
 
Frukosten var det absolut bästa. Vi fick sitta i en stor mysig soffa och sen hade dom dukat fram allt man kan önska sig på bordet. Så det var som en stor fruksotbuffè fast direkt på bordet kan man säga. Müsli, nötter, yoghurt, skinka, korv, ost, melon, mozzarella med basilika, leverpastej (såg ut som en stor fyrkantig köttbulle) inlagd gurka och till det fick vi en stooor kopp kaffe. Vi fick också ett glas juice, men citron och morotsjuice var inget vidare i min mening men Martin gillade det. 
 
Det blev hemskt mycket (och rörig) text. Hoppas det är någorlunda begripligt. 
Kommentera inlägget här: