superbusen

Ofärdig

Kategori: Allmänt

 
Jag började på den här för några nätter sedan när jag inte kunde sova. Från min lilla målarbok som jag bloggat om förut. 
 
Förkylningen är nästan borta igen. Jag har nog aldrig varit förkyld i mindre än en vecka.. Hurra för mitt immunförsvar! Nu blir det gröt med blåbär och hallon, sedan animering. 

Förkyld!

Kategori: Allmänt

 
Mitt i all stress blev jag såklart förkyld! Jag har fullt upp med min film fram till på söndag då den ska lämnas in. På lördag är det bröllop. Och jag är sjuk. HUR? 
 
 

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Jag har fullt upp med projektfilmen just nu! Jag ligger en hel vecka efter i min planering och det känns som att ju mer man gör desto mer arbete blir det. Helt sjukt vad mycket arbete det ligger bakom animering! Tänk på det nästa gång ni ser tecknad film :P
 
Samtidigt ska en kompis gifta sig. Den 29e!  Möhippan var i lördags (fotbad och brunch) och en av tjejerna fick punktering.. Det var en Peugeot och reserväcket satt UNDER bilen och det kom vi inte åt. Vi tog domkraften från min bil och hissade upp hennes bil och fick bort däcket och sen fick grabbarna ta över för vi skulle åka vidare. 
 
Men annars sitter jag vid datorn heeeela dagarna. Efter att den här filmen är klar tänker jag ha en datorfri vecka!! Allvarligt. Och ingen Xbox. Jag ska läsa, gå promenader, springa (borde jag kunna då) slipa på möblerna som aldrig blir ommålade, tatuera och rita från huvudet (annars behöver jag datorn om jag ska rita av något).