superbusen

Det här med onlineshopping..

Kategori: Allmänt

Den här veckan har varit.. intressant. 
 
Det började med att jag sprang (som i joggade) ner till ICA för att hämta ut mitt paket från FItnessguru. När jag kom hem och såg mig i spegeln var jag tvungen att skratta åt hur det såg ut. Jag stod alltså i tajta löparbyxor, gyttjiga gympadojor och en träningsjacka med ett stort paket som det stod FITNESSGURU på, under armen.. Vilken syn. Alla som såg mig måste ju ha trott att jag var världens hurtbulle! Sen kunde jag inte gå mer den dagen pga benhinneinflammationen och jag har inte sprungit sen dess. Fint.
 
Nästa dag kom mitt nya objektiv till kameran. Jag har dreglat över det här objektivet i snart 2 år men aldrig haft råd. Jag öppnade det och testade. Då märker jag att det ser ut som 2 svarta märken i objektivet. Jo visst, är det inte så att glaset är trasigt? Jodå. Det var bara att skicka tillbaka. Har jag tur får jag ett nytt. Har jag mindre tur måste jag vänta på att objektivet är på service. 
 
Sedan kommer vi till nästa missöde. När vi var på IKEA glömde vi köpa en sak till vår nya hylla. Vi kan inte sätta upp hyllan utan denna sak (vet inte vad det heter..) Så fick vi saken igår. Och jag såg med en gång att den var för liten. Pluttig sa jag. Martin går fram och mäter. Mhm. Den är 19 cm och vi ska ha 28. Det blir bara att skicka efter en ny.
 
Så kan det gå ibland.
 
En bild från det nya, tillbakaskickade objektivet
 
 
Kommentera inlägget här: