superbusen

Böcker

Kategori: Allmänt

Jag gillar ju som bekant att läsa. Just nu försöker jag läsa två böcker i taget (en läser jag på kvällen och en är mer som "studier") och det är Det står ett run här och vänstar på dig.. Berättelsen om Raoul Wallenberg av Ingrid Carlberg och The Shyness & Social Anxiety Workbook av M.M Antony och R.P Swinson.
 
 
 
Historien om Raoul Wallenberg har jag länge velat veta mer om. Jag har trots allt läst en hel del om andra världskriget och jag har sett hans namn lite här och där men inte ett ord nämndes om honom i skolan! Jag har inte läst klart än men nu vet jag i alla fall vad han gjorde i Ungern, varför svenska utrikesdepartementet agerade som dom gjorde och lite så. Mycket bra bok! En riktig tegelsten dock, så det tar sin lilla tid. 
 
Den andra boken handlar om blyghet och social ångest. Jag tycker att det är jobbigt att prata med folk jag inte känner, jag måste "ladda" för att gå till affären och ja, jag tänker mycket på saker som "vanligt folk" inte verkar skänka en enda tanke. Den här boken hjälper mig att förstå varför och ger även lite tips och råd. Finns på adlibris på engelska. 
Kommentera inlägget här: