superbusen

Vinnare!

Kategori: Allmänt

Jag är så glad! Jag har skickat in bidrag till höger och vänster till olika tävlingar nu, mest för skojs skull. Och i helgen fick jag veta att jag vann en tatueringsdesign- tävling med detta bidrag:
 
 
Priset var en shoutout men jag är bara glad att jag vann. Det är skönt att få en egoboost ibland :)
 
Martin åker iväg på jobb i veckan och kommer att vara i Stockholm tisdag, onsdag och torsdag. Jag kommer mest rita och måla. (Håller på med ett annat tävlingsbidrag, tror det blir sista för den här gången) Läsa lite också. Vi får se. Tur att jag har katterna, annars hade här blivit väldigt ensamt!
 
 

Helgen är slut

Kategori: Allmänt

Vi har haft en riktigt mysig helg. I lördags bakade jag äppelpaj med kolagrädde till Martins föräldrar som kom på besök. Sen åkte vi in till stan och gick på bio. Vi såg Gone Girl, riktigt bra film! Trots att Ben Affleck var med, för som tur var skulle karaktären vara lite känslokall och ha stenansikte. Avslutningsvis gick vi på en italiensk resturang: Piccolo (dom hade ingen pizza på menyn alls!) och vi åt otroligt god pasta med oxfilé och tiramisu. Hur gott som helst! Vi kommer tillbaka. 
 
Söndag (igår) blev en riktig slappisdag. Vi åkte och handlade lite men annars tog vi det bara lugnt och spelade Lego: The Hobbit. 
 

Kili/Aidan Turner

Kategori: Målningar- Akryl

 
Min senaste akrylmålning. Tog lite mer än två veckor att göra. Jag är väldigt nere i JRR Tolkiens värld just nu. Jag har målat på den här, Martin och jag spelar LEGO The Hobbit på kvällarna samt att jag håller på att läsa om hela Härskarringen- trilogin. Jag vet inte riktigt hur det blev så men det är en helt fantastisk värld att vara nere i så det gör absolut ingenting!