superbusen

Lyxfrukost med våfflor

Kategori: Foto, Mat och bak

Godmorgon!
 
 
 
I veckan var det ju våffeldagen och det firade vi med att äta våfflor till frukost. Här serverade med hemmagjord vaniljglass och nutella. Mums!
 

Fick inte vara med

Kategori: Allmänt

Tusen tack till alla kommentarer på mina tavlor! Jag fick inte vara med i Vårsalongen, det var jättehård konkurrens i år med rekordmånga inlämningar och det är ju kul att det är så många konstnärer i Halmstad men jag tyckte såklart att det var tråkigt att inte få vara med. Jag fick åka och hämta hem tavlorna i går och var lite på dåligt humör.
 
Men sen fick jag mig ett rejält tröstpris! 
 
Först kom Martin hem med våfflor och sedan senare på kvällen såg jag att jag är med på blogg.se's framsida! Hur kul?!! Det gjorde min dag, ni är så bäst! 

5 år av akrylmålande

Kategori: Målningar- Akryl

 
 
 
Ganska stor skillnad, va? Tigern från 2009 är mitt första akrylmålning och den gjorde jag i skolan i Italien. Uppgiften var att måla ett djur i akryl och det var inte många i min klass som målat med akryl förut. Tigern från i år gjorde jag till Vårsalongen, men jag fick inte vara med. Men jag kan säga att det är den bästa tiger jag nånsin gjort. Det kommer säkert flera :)