superbusen

sjunde veckan

Kategori: Allmänt

Vilket fint väder det var i början av veckan! Det var iskallt på morgonen, säg - 7 grader och sen på dagen när solen varit framme en stund så var det PLUS 7 grader! Fantastiskt! Men nu i helgen har det vart grått och mörkt och blött igen.. 
 
- Ledig måndag och tisdag, då satt jag och ritade i vanlig ordning. Lämnade in momsdeklarationen! Tisdag var det Alla hjärtans dag och då var jag hemma hos Maria en stund. Hon hade glömt sin almanacka på jobbet så jag lämnade tillbaka den samt att hon fick ett stort chokladhjärta 
 
- Martin och jag bytte chokladhjärtan för vi hade båda köpt ett till varandra!
 
- Sen följde en riktigt usel jobbvecka med extremt mycket att göra och ingen hjälp fick vi. Det blev högt tempo tre dagar i sträck. 
 
- Vi sålde gamla bilen! Wihoo! 5 tusen fick vi för den. 
 
- På lördagen var vi hemma hos några vänner och spelade kort:
 
 
- Vi började vid kl 1 och var klara vid typ halv 7. Då åkte vi hem och trötta jag somnade på soffan och vaknade igen vid 12. Då gick jag och la mig i sängen och sov igen till klockan 9. Välbehövd sömn! 
 
- På söndagen kom Martins föräldrar över och åt semla. Egentligen skulle dom ha kommit förra helgen för att fira min födelsedag men jag fick ju hoppa in och jobba då.. Den lilla knoppen på perkolatorn gick av också så nu får vi väl skaffa en ordentlig kaffebryggare. 
 
Saker jag har tänkt på
 
- Det var ju svårt att baka surdegsbröd! Jag tänkte att surdegsgrunden var den svåra biten men sen var det fördeg och sen skulle den riktiga degen jäsa och nej.. Det blev inget av det den här gången. Får se om jag kan få till det någongång.
 
- Det är skönt att ha saker gjort. Nu när momsdeklarationen är inlämnad så har jag inget som ligger och gnager i bakhuvudet hela tiden. Detsamma med att få bilen såld. 
 
- Att jag borde fota mer. Jag får erkänna att jag tappat intresset lite. Men det är ju så kul att ha foton sen att titta på!
 
 
Favoriter
 
Mina nya böcker för att träna "skrivstil" för tatuerare. Nu ska jag bli grym på det! 
 
- Att-göra- listor! Jag har en lista för hela året, en per kvartal, en per vecka och en per dag.. Kan se lite extremt ut kanske men har jag det nerskrivet så vet jag att jag kommer göra det en dag också och då behöver jag inte komma ihåg det hela tiden. 
 

sjätte veckan

Kategori: Allmänt

Den här veckan blev så snurrig! 
 
- Började veckan med att vara ledig måndag och tisdag. Hittade den här helt fräckt på soffbordet: 
 
 
- Onsdag! Min födelsedag och jobb. Maria hade gjort fint på tidrapporten på jobbet: 
 
 
 
- Dessutom fick jag hoppa in och jobba på lördagen så jag hann inte baka någon tårta =( Födelsedagsfikat på söndagen avbokades ifall jag skulle behöva jobba den dagen också. (Nu behövde jag inte det men jag hade ju ingen tårta att bjuda på heller så det var lika bra.)
 
- En kväll fick jag också för mig att göra en surdegsgrund:
 
 
Det ska bli spännande! Har aldrig bakat surdegsbröd innan. 
 
- På lördagen gick vi hem till några vänner och åt tacos och höll ett öga på Melodifestivalen. Samtidigt spelade vi kort! 
 
 
Saker jag har tänkt på:
 
- att alla inte gillar att planera lika mycket som jag.
- Momsdeklarationen som ska vara inne den 27e
 
Favoriter
 
- Musikkanalen på jobbet-- vad skulle jag göra utan den?
- Mitt favvoband Crazy Lixx släpper ny skiva i april och jag har redan tjuvlyssnat på några låtar. Live before I die och XIII blir mina favoritlåtar den här veckan!
 
 
 

femte veckan

Kategori: Allmänt

Mycket jobb den här veckan också! Dessutom är det dags att lämna in momsdeklarationen..
 
- Jag bakade vegansk paj till Maria och Camilla. Ingredienser var bland annat groddar, dadlar, avokado och lime. Helt OK!
 
 
- På lördagen jobbade jag, åkte hem och fixade till mig och sen var vi ett gäng från jobbet som gick ut. Mycket trevligt! Men det blev en lååång dag. 
 
- Söndagen blev därför väldigt seg. Dessutom brann det i en affär inte lång ifrån oss så polisen hade spärrat av vägen så vi var mer eller mindre instängda. 
 
Saker jag har tänkt på
 
- att jag borde umgås lite mer med människor
- att jag fyller år om ett par dagar
 
Favoriter
 
- koffein. Kaffe eller Red Bull är helt underbart när man börjar bli trött mitt på dagen. Gärna i kombination med ögondroppar så blir man som ny!