superbusen

sjunde veckan

Kategori: Allmänt

Vilket fint väder det var i början av veckan! Det var iskallt på morgonen, säg - 7 grader och sen på dagen när solen varit framme en stund så var det PLUS 7 grader! Fantastiskt! Men nu i helgen har det vart grått och mörkt och blött igen.. 
 
- Ledig måndag och tisdag, då satt jag och ritade i vanlig ordning. Lämnade in momsdeklarationen! Tisdag var det Alla hjärtans dag och då var jag hemma hos Maria en stund. Hon hade glömt sin almanacka på jobbet så jag lämnade tillbaka den samt att hon fick ett stort chokladhjärta 
 
- Martin och jag bytte chokladhjärtan för vi hade båda köpt ett till varandra!
 
- Sen följde en riktigt usel jobbvecka med extremt mycket att göra och ingen hjälp fick vi. Det blev högt tempo tre dagar i sträck. 
 
- Vi sålde gamla bilen! Wihoo! 5 tusen fick vi för den. 
 
- På lördagen var vi hemma hos några vänner och spelade kort:
 
 
- Vi började vid kl 1 och var klara vid typ halv 7. Då åkte vi hem och trötta jag somnade på soffan och vaknade igen vid 12. Då gick jag och la mig i sängen och sov igen till klockan 9. Välbehövd sömn! 
 
- På söndagen kom Martins föräldrar över och åt semla. Egentligen skulle dom ha kommit förra helgen för att fira min födelsedag men jag fick ju hoppa in och jobba då.. Den lilla knoppen på perkolatorn gick av också så nu får vi väl skaffa en ordentlig kaffebryggare. 
 
Saker jag har tänkt på
 
- Det var ju svårt att baka surdegsbröd! Jag tänkte att surdegsgrunden var den svåra biten men sen var det fördeg och sen skulle den riktiga degen jäsa och nej.. Det blev inget av det den här gången. Får se om jag kan få till det någongång.
 
- Det är skönt att ha saker gjort. Nu när momsdeklarationen är inlämnad så har jag inget som ligger och gnager i bakhuvudet hela tiden. Detsamma med att få bilen såld. 
 
- Att jag borde fota mer. Jag får erkänna att jag tappat intresset lite. Men det är ju så kul att ha foton sen att titta på!
 
 
Favoriter
 
Mina nya böcker för att träna "skrivstil" för tatuerare. Nu ska jag bli grym på det! 
 
- Att-göra- listor! Jag har en lista för hela året, en per kvartal, en per vecka och en per dag.. Kan se lite extremt ut kanske men har jag det nerskrivet så vet jag att jag kommer göra det en dag också och då behöver jag inte komma ihåg det hela tiden.