superbusen

fjärde veckan

Kategori: Allmänt

Vilken tråkig vecka vi har haft! Martin har varit sjuk hela veckan och hostat och hostat, stackaren.. Han har legat i soffan och kollat på tv-serier. Och hostat.
 
Själv har jag jobbat mycket men varenda lediga stund har jag spelat datorspel. Jag är helt fast i Enderal. Jag har nästan spelat klart det, som tur är, så det finns ett slut på den här galenskapen. 
 
Enderal
 
Saker jag har tänkt på
 
- att båda mina jobb fungerar så himla bra just nu. Det går bra nu!
- att nån dåre har räknat ut hur lång tid det tar sammanlagt för hotellstäderskor världen över att vika snibb på toapappret. Jag hade antagligen hunnit vika 10 000 snibbar medan dom räknade ut det. Det läggs alltså 10 miljoner timmar per år på att vika en snibb på toapappret. Bra att veta? 
- Martin har köpt födelsedagspresent till mig och den ligger här på bordet bredvid.. Jag hade kunnat tjuvkika men det har jag inte gjort. 
 
Favoriter
 
Enderal. Ett fantastiskt spel!
- Solen. Jag har knappt sett den den här veckan men när den är framme så måste man stanna upp och njuta av den så gott man kan. Man vet aldrig när man får se den nästa gång. 
 
 

tredje veckan

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Den här veckan har jag jobbat. Och det har varit uruselt väder hela veckan. Så det har inte hänt så jättemycket..
 
- Katterna funkar bra ihop:
 
 
 
- Maria kom och lånade min väska för hon åker till Amsterdam och kommer vara där till på tisdag
 
- Vi såg den norska tv-serien SKAM. Herregud, vad bra den är! 
 
- I fredags efter jobbet gick jag in på Hemmakväll och skulle köpa nåt gott till kvällen men jag var ju vrålhungrig så det blev choklad OCH chips OCH nötter. 
 
- I helgen rensade vi ut en massa här hemma från köket och förråden och sen åkte vi iväg till tippen med det. Skönt att bli av med saker som är trasiga eller som man aldrig använder! 
 
Saker jag har tänkt på
 
- sommar. Jag saknar sommar. Jag vill äta glass och ligga på stranden med en bok!
- sentimentala objekt. Varför blir man så himla fäst vid saker som man egentligen inte använder? Både Martin och jag har offrat några objekt nu som vi egentligen inte ville slänga för att det finns nåt speciellt minne till det. Minnet finns ju för tusan kvar ändå! 
 
Favoriter
 
 
- SKAM. Alla älskar den serien och det finns en anledning! 
- Den nya Marabou-chokladen med fudge och havssalt. Mums!
 

andra veckan

Kategori: Allmänt

Den här veckan har det varit full rulle med väldigt lite sömn. 
 
 
Vi släppte ihop Romeo och Aramis och som ni ser gick det superbra! Däremot är de väldigt aktiva på nätterna (därav den dåliga sömnen för oss) men vi ska försöka vända runt på det så att vi leker med dom på dagarna så kan dom sova på nätterna. 
 
 
I onsdags ville Maria och Camilla bli tatuerade. Sagt och gjort: 
 
 
Maria fick en text på foten och Camilla fick en text på låret och en text på foten. Det blev helt okay. Tjejerna blev nöjda iallafall och jag är mest glad att jag äntligen fick tatuera på någon annan!
 
 
På onsdagskvällen gick vi ut och åt på Pinchos och sedan gick vi och såg bio: Assassin's Creed. Filmen var inge bra.. Väldigt besviken på den faktiskt. Filmen bygger på ett spel som jag älskar men .. nej. 
 
 
Sen var det jobb på hotellet. Vid lite speciella tillfällen viker jag såna här svanar!
 
 
Vi testade några av recepten från kokboken jag fick i julklapp. Här har vi morötter med vegansk chorizo, halloumi, spenat och bea. Riktigt gott!
 
 
Romeo gillar att sova på Martins skrivbord trots att det kan gå vilt till när Martin spelar.. knaskatt. (Notera att Martin har världens rörigaste skrivbord)
 
 
På lördagen fick vi äntligen hämta vår bil! Vi firade med att åka till IKEA (ligger en knapp timme bort) och det var ju en dröm att köra. På IKEA köpte vi bara lite smått och gott. Den enda vi egentligen skulle ha var en ny ram (jag är ramförstörare nummer 1, räcker med att jag tittar på en ram så går den sönder) och eventuellt en lampa till fönstret men det hittade vi ingen. 
 
Nästa vecka ser jag fram emot ett lite lugnare tempo och sömn och rutiner! 
 
 
Saker jag har tänkt på
 
- Att jag har spenderat en stor del av mitt sparkonto på den här bilen och jag trodde att jag skulle få panik men det känns faktiskt väldigt bra. Den här bilen är så grym att den är värd varenda öre!
- Att det här är första veckan på åratal som jag inte har läst en enda sida i en bok
- Att reklamen till Batteriexperten är så dålig och irriterande att den är bra
 
Favoriter
 
- Bluetooth. Det är så smidigt! Vi har det i bilen nu och det är väldigt skönt att lyssna på sin egen musik och slippa reklam. Speciellt Batteriexpertens reklam.
- Konstnärliga bloggar. Elin Kero och Sandra Nobre inspirerar mig varje dag.