superbusen

andra veckan

Kategori: Allmänt

Den här veckan har det varit full rulle med väldigt lite sömn. 
 
 
Vi släppte ihop Romeo och Aramis och som ni ser gick det superbra! Däremot är de väldigt aktiva på nätterna (därav den dåliga sömnen för oss) men vi ska försöka vända runt på det så att vi leker med dom på dagarna så kan dom sova på nätterna. 
 
 
I onsdags ville Maria och Camilla bli tatuerade. Sagt och gjort: 
 
 
Maria fick en text på foten och Camilla fick en text på låret och en text på foten. Det blev helt okay. Tjejerna blev nöjda iallafall och jag är mest glad att jag äntligen fick tatuera på någon annan!
 
 
På onsdagskvällen gick vi ut och åt på Pinchos och sedan gick vi och såg bio: Assassin's Creed. Filmen var inge bra.. Väldigt besviken på den faktiskt. Filmen bygger på ett spel som jag älskar men .. nej. 
 
 
Sen var det jobb på hotellet. Vid lite speciella tillfällen viker jag såna här svanar!
 
 
Vi testade några av recepten från kokboken jag fick i julklapp. Här har vi morötter med vegansk chorizo, halloumi, spenat och bea. Riktigt gott!
 
 
Romeo gillar att sova på Martins skrivbord trots att det kan gå vilt till när Martin spelar.. knaskatt. (Notera att Martin har världens rörigaste skrivbord)
 
 
På lördagen fick vi äntligen hämta vår bil! Vi firade med att åka till IKEA (ligger en knapp timme bort) och det var ju en dröm att köra. På IKEA köpte vi bara lite smått och gott. Den enda vi egentligen skulle ha var en ny ram (jag är ramförstörare nummer 1, räcker med att jag tittar på en ram så går den sönder) och eventuellt en lampa till fönstret men det hittade vi ingen. 
 
Nästa vecka ser jag fram emot ett lite lugnare tempo och sömn och rutiner! 
 
 
Saker jag har tänkt på
 
- Att jag har spenderat en stor del av mitt sparkonto på den här bilen och jag trodde att jag skulle få panik men det känns faktiskt väldigt bra. Den här bilen är så grym att den är värd varenda öre!
- Att det här är första veckan på åratal som jag inte har läst en enda sida i en bok
- Att reklamen till Batteriexperten är så dålig och irriterande att den är bra
 
Favoriter
 
- Bluetooth. Det är så smidigt! Vi har det i bilen nu och det är väldigt skönt att lyssna på sin egen musik och slippa reklam. Speciellt Batteriexpertens reklam.
- Konstnärliga bloggar. Elin Kero och Sandra Nobre inspirerar mig varje dag.
 
 
 
Kommentera inlägget här: