superbusen

första veckan

Kategori: Allmänt

Pga efterfrågan så kommer jag nu börja blogga igen. Det blir ett inlägg i veckan och då blir det en liten sammanfattning av vad som hänt i veckan, vad tror vi om det? 
 
Hänt i veckan: 
 
- Martin och jag trotsade det gråa vädret och gick på fotorunda till Danska fallen 
 
 
 
- Vi köpte en bil!! Men vi har inte fått den än. Vi kommer att få den den vecka 2. 
 
En Hyundai i20 blev det
 
- Jag återvände till jobbet och där var det som vanligt. Det var inte så hög beläggning heller så jag har sprungit runt helt ensam på hotellet. Dagarna jag inte jobbade på hotellet har jag ritat tatueringar istället. 
 
- Träningen har vi kommit igång med lite smått också. Yoga varje dag och jag tryckte in lite styrketräningar. Nästa vecka är det dags att börja springa också (om vädret tillåter-- jag springer inte om det är minusgrader)
 
- Det kom en massa snö!
 
- Och sist men absolut inte minst: vi skaffade en till katt! Säg hej till Dennis/Aramis/Hamlet! (vi har inte bestämt naman än, han flyttade in igår kväll!)

 
Supersuddig bild, tyvärr. Men han satt inte still mer än 2 sekunder!
 
Katten är en hane, kastrerad, 6 månader gammal. Vi köpte han från katthemmet, där han bott sedan han hittades i höstas. Han låg med ett gäng andra katter i en buske en bit utanför stan, dom hade blivit dumpade där. Han är superkelig och en riktig buse så vi tror att han kommer passa perfekt ihop med Romeo. Dom har inte fått hälsa på varandra ännu, utan våra nya kompis här får sova med oss i sovrummet några dagar först. 
 
Saker jag har tänkt på
 
- Att jag blir så sjukt inspirerad efter nyåret. Tatueringarna ritar ju nästan sig själva!
- Att vi behöver köpa nya växter igen för alla har dött.. igen. Kaktusarna var dom enda som överlevde julen.
 
Favoriter
 
- Jalapeño. Det är så sjukt gott!
- Buffy, vampyrdödaren. Tv-serie jag såg när jag var yngre, det var ett sånt program som gick lagom till man kom hem från skolan. Nu kollar jag på det igen och det är fortfarande himla bra. 
 
 
Kommentera inlägget här: