superbusen

elfte veckan

Kategori: Allmänt

Måndag och tisdag: satt hemma och ritade
 
Onsdag: Jobbade på hotellet men kände framåt eftermiddagen att jag var väldigt hängig. Efter jobbet bäddade jag ner mig och hoppade på att kvickna till
 
Torsdag: Vaknade med hosta och allmän krasslighet. Jag sjukanmälde mig och spenderade dagen i soffan med att sova och/eller hosta.
 
Fredag: Hostan höll i sig och hade fått sällskap av huvudvärk. Sjukanmälde mig igen från jobbet. Spenderade dagen i soffan. 
 
Lördag: Blev ännu sämre. Blev snorig och fick feber på kvällen. 
 
Söndag: Spenderade dagen i sängen och mådde skit
 
Med andra ord, min vecka har varit hemsk!
 
(nu är det tisdag och jag börjar äntligen bli lite bättre!)

tionde veckan

Kategori: Allmänt

Äntligen en vecka med en ledig helg! 
 
 
 
- Vi åkte till Mariestad på lördagen (tog lite mer än 3 timmar med bil) och sov över hos några kompisar. Vi var ute på Torsön, beställde hem pizza och spelade Mario Party. Maria vaktade katterna. 
 
- Annars var det bara jobb hela vecka. Aramis har hållt igång hela nätterna så min sömn blev väldigt lidande vilket gjorde att jag hamnade i en väldigt dum cirkel. Jag vaknade och var trött, drack kaffe hela dagarna för att hålla mig vaken och sen kunde jag inte sova på natten för att jag druckit så mycket koffein och då var jag trött sen på morgonen och så började jag dricka kaffe igen... 
 
Saker jag har tänkt på
 
-  Semester, sommar och sol! Jag har bett om att få semester vecka 32 och 33. Hoppas att det går bra! Vi siktar på att åka till Gotland vecka 33.
 
- Köpsug. Jag behöver egentligen ingenting just nu men jag vill så gärna köpa nåt. Jag får hålla i plånboken hårt. 
 
 
Favoriter
 
- Fick hem ett prov på en handkräm från Lush. Älskar den! 
 
- Duolingo. En app som man kan lära sig olika språk med. Jag försöker hålla igång italienskan med den. Tänkte att det kan vara dags att läsa en italiensk bok snart igen. 
 
 

åttonde och nionde veckan

Kategori: Allmänt

Jag har inte glömt bort! Det var bara det att jag jobbade förra helgen och sen var det mycket i början på veckan så jag tänkte att det var lika bra att göra såhär och slå ihop två veckor. Här har vi lite som har hänt:
 
- Maria följde med mig till Varberg och hämtade bilen! Vi fick lämna in bilen då värmeslingorna i bakrutan inte fungerade. Tre veckor tog det att fixa! Dessutom när vi skulle hämta bilen så blev vi bemötta på ett minst sagt märkligt vis. Vi fick höra att det skulle ta ett tag att fixa det sista så vi letade upp ett café och åt frukost. Vi fick jättestora smoothies: 
 
 
- Dagen efter gick vi och kollade på komikern Nour El-Refai. Grymt bra!
 
- I lördags fick vi äntligen ihop en spelkväll med alla kusiner (och respektive!) och vi hade superkul!
 
 
- Martin skaffade äntligen nya skärmar till datorn. Dom han hade innan smälte (!) och han har suttit med bara en liten skärm nu ett tag. Det såg dessvärre ut som att en postbil exploderat i vardagsrummet men katterna hade väldigt roligt med alla lådor!
 
 
 
 
- Det där är Martins skrivbord när det är städat...
 
- Jag tog också lite bilder på hotellet för jag ska börja göra inlägg åt hotellet på Facebook och Instagram
 
 
 
Saker jag har tänkt på
 
- Jag hatar det här gråa vädret men när solen var framme en dag så fick jag migrän? Bra att mitt huvud och jag är överens om vilket väder vi gillar.. 
 
- Semester! Jag har fått blankett att fylla i. Martin och jag får komma fram till ett beslut snart.
 
Favoriter
 
- Nya låtar! XIII - Crazy Lixx och Despacito- Luis Fonsi är riktigt bra och går på repeat!
 
- Frukt. Jag har varit så sjukt sugen på frukt så nu har jag köpt hem lite och fyllt fruktskålen. Mums!