superbusen

Microhändelser

Kategori: Allmänt

Först och främst måste jag berätta om två händelser som hänt idag som har med en micro att göra!

1. Martin har precis kommit hem och vi frågar ut varandra om våra olika mornar. För att sätta er in i situationen måste jag säga att jag ännu inte har ett fullt utrustat kök vilket innebär att jag inte har någon micro än och att jag glömt att ta upp brödet ur frysen och därför skulle ha norpat från Martin:

Martin: Tog du knäckebröd från mig?
Jag: Nej jag värmde mitt bröd i stekpannan.
Martin: Stekpannan?
Jag: Ja.. stekpannan.
Martin: Varför värmde du dom inte i micron?
Jag: För att jag inte har nån kanske? *skratt*
Martin: Jahhaaa! Så du menar att du inte gick ut och köpte en?

2. Vi skulle ha dom sista schackrutorna till lite "miniefterrätt" och eftersom dom legat i frysen så skulle dom in i Martins micro en stund. (han har micro)
Så kakorna in i micron, men Martin var djupt försjunken i en receptbok om grytor och jag satt vid datorn. Tillslut plingar micron och Martin gläntar lite på luckan. Ut bolmar en satans massa rök!! Fönstret öppnas men det blir mycket rök ändå och sen kommer den fruktansvärda stanken av superbränd kaka... Vi kan ju säga som så att det inte blev nåra kakor för oss..


Promenad i Picassoparken igårIgår var vi promenad, åt sushi till lunch och sen överraskade jag Martin med pasta och ricottasås. Mysigt solig dag igår, jobbig, kall, pluggdag idag..


Inköpt igår! Borde ha haft en hela mitt liv!